Σύστημα Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων G&G Μεσιτικό
 
  Ολοκληρωμένες λύσεις Οργάνωσης και Προβολής για τους επαγγελματίες του Μεσιτικού χώρου.
 
Ειδίκευση
Το Σύστημα G&G Μεσιτικό
Εφαρμογή Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων
Σχεδίαση web site για μεσίτες
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)
Φιλοξενία web site (Hosting)
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης S.E.O. / S.E.M.
   
 
Αποτελέσματα
Μελέτες Περιπτώσεων
(Case Studies)
Δείγματα Εργων
   
 
Site Resources
Τι πρέπει να γνωρίζετε!
Site Map
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σχετικά με τη G&G
Οροι Χρήσης
   
 
Συνδεθείτε με τηνG&G
 
G&G on twitter  G&G on Facebook 
 
 

Ηεφαρμογή G&G Μεσιτικό | SEnform:ενημέρωση πελατών με SMS και e-mail

 

Ενημέρωση πελατών με SMS και Email 
Αυτόματη Ενημέρωση Πελατών με SMS και Email

Βάλτε το μεσιτικό σας γραφείο στον Αυτόματο Πιλότο

Αυτόματη ενημέρωση αγοραστών για τα νέα ακίνητα που τουςταιριάζουν

Δυσκολεύεστε να βρείτε τους αγοραστές που ταιριάζουν στο καινούριο ακίνητο που σας ανατέθηκε; Ακόμα και αν τους βρείτε όλους, πόσο εύκολα και γρήγορα τους ενημερώνετε; Πόση ώρα ξοδεύετε καθημερινά προσπαθώντας να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τους πελάτες σας; Θα μπορούσε η ενημέρωση να γίνει πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά;

Τώρα ναι. Το σύστημα SEnform σας δίνει τη δυνατότητανα ενημερώσετε άμεσα όλους τους πελάτες σας για το νέο ακίνητο με αποστολή SMS και Email.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι η εισαγωγήτου νέου ακινήτου στην εφαρμογή G&G Μεσιτικό.Αυτόματα η εφαρμογή βρίσκει τους αγοραστές που ενδιαφέρονται και με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να τους ενημερώσετε ΟΛΟΥΣ για το νέο ακίνητο.

Μοναδικά Πλεονεκτήματα

Το σύστημα SEnform δίνει μερικά πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στο γραφείο σας:

Σας γλυτώνει πολύτιμο χρόνο
Αντί να περνάτε ώρες ολόκληρες στο τηλέφωνο για να ενημερώσετε τους πελάτες μας, με ένα κλίκ μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό τους έχετε ειδοποιήσει για τα νέα ακίνητα.

Σας βοηθάει ώστε να μην ξεχάσετε κάποιους αγοραστές
Η εφαρμογή G&G Μεσιτικό βρίσκει όλουςτους αγοραστές που ενδιαφέρονται για το ακίνητο. Ετσι, δεν ξεχνάτε κάποιους, πράγμα που σίγουρα θα γινόταν αν τους είχατε στο μυαλό σας ή σε χειρόγραφο σύστημα.

Σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό
Βοηθήστε το γραφείο σας να ξεχωρίσει στη συνείδηση των πελατών σας προσφέροντας τους την ενημέρωσηγια τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν με SMSκαι e-mail. Ενημερώστε πρώτοι τους πελάτες σας για τα νέα ακίνητα και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

Ξεχωρίζει τους πελάτες που πραγματικά ενδιαφέρονται να αγοράσουν
Με την αποστολή του νέου ακινήτου με SMS μπορείτε να ξεχωρίσετε τους πελάτες που πραγματικά ενδιαφέρονται άμεσα να αγοράσουν από αυτούς που απλά θέλουν πληροφορίες. Αν π.χ. για κάποιο ακίνητο έχετε 5 αγοραστές και τους ενημερώσετε με SMS ή email, αυτοί που θα επικοινωνήσουν μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες είναι και πιο πιθανό να ενδιαφέρονται πραγματικά για την αγορά του ακινήτου. Ετσι μπορείτε να κανονίσετε τα ραντεβού σας ώστε να δείχνετε πάντα πρώτα στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Με το σύστημα SEnform μπορείτε να επιδείξετε ή ακόμα και να πουλήσετε κάποιο ακίνητο σε λιγότερο χρόνο από εκείνο που παλιά χρειαζόσασταν για να ενημερώσετε τους αγοραστές σας για την ύπαρξη του.

Μαζική αποστολή SMS και Email στους πελάτες μας

Μαζί με την αυτόματη ενημέρωση για τα νέα ακίνητα το σύστημα SEnform σας δίνει τη δυνατότητα να συντάξετε και να στείλετε μαζικά SMS και EMail σε ομάδες συναλλασσομένων. Ετσι π.χ. μπορείτε να ενημερώσετε όλους τους εργολάβους με τους οποίους συνεργάζεστε για ένα καινούριο οικόπεδο αντιπαροχής, όλους τους επενδυτές για ένα καινούρια ακίνητο με υψηλή απόδοση κ.ο.κ.

Τεχνολογική Υπεροχή

Το SEnform αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της τεχνολογικής υπεροχής του συστήματος οργάνωσης και προβολής μεσιτικών γραφείων G&G Μεσιτικό. Μάθετε περισσότεραγια το σύστημα G&G Μεσιτικό στη σελίδα: Το σύστημα G&G Μεσιτικό.

 

 

SMS που δημιουργήθηκε αυτόματα από το σύστημα SEnform
Ενημέρωση αγοραστών μέσω SMS για τα νέα ακίνητα
Μεγέθυνση...

 

EMail που δημιουργήθηκε αυτόματα από το σύστημα SEnform
Ενημέρωση αγοραστών μέσω e-mail για τα νέα ακίνητα
Μεγέθυνση...


 

G&G - Αμφιπόλεως 18-20 - Τ.Κ. 54454 - Θεσσαλονίκη - τηλ. 2310 921682 - fax 2310 989249 - info@gandg.gr
 © G&G | G&G on twitter G&G on Facebook G&G rss feed 
G&G - Συνεργάτες για μια ζωή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος site διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της G&G.
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)