Σύστημα Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων G&G Μεσιτικό
 
  Ολοκληρωμένες λύσεις Οργάνωσης και Προβολής για τους επαγγελματίες του Μεσιτικού χώρου.
 
Ειδίκευση
Το Σύστημα G&G Μεσιτικό
Εφαρμογή Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων
Σχεδίαση web site για μεσίτες
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)
Φιλοξενία web site (Hosting)
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης S.E.O. / S.E.M.
   
 
Αποτελέσματα
Μελέτες Περιπτώσεων
(Case Studies)
Δείγματα Εργων
   
 
Site Resources
Τι πρέπει να γνωρίζετε!
Site Map
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σχετικά με τη G&G
Οροι Χρήσης
   
 
Συνδεθείτε με τηνG&G
 
G&G on twitter  G&G on Facebook 
 
 

Αρχείο Nέων του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - 2006


28/12/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "ΣΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ" στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

21/12/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στη Μεσιτική Εταιρεία "Concepts Solutions Real Estate" στη Θεσσαλονίκη .

8/12/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) του μεσιτικού γραφείου "ΕΚΤΑΡΙΟΝ", στην Θεσσαλονίκη. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.ektarion.gr.

6/12/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο Μεσιτικό Γραφείο "Κώστας Λεμονής" στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής .

27/11/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στη Μεσιτική Εταιρεία "Liberty Real Estate" στην Θεσσαλονίκη.

8/11/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στo μεσιτικό γραφείο "ΚΤΗΣΙΣ Α.ΚΟΥΓΕΝΤΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." στην Καβάλα.

31/10/2006
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "ΣΟΥΡΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

20/10/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στo μεσιτικό γραφείο ΔΙΚΤΥΟ REAL ESTATE στην Αθήνα.

17/10/2006
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "ΓΑΙΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ - Θωμοπούλου" στη Χαλκίδα - Ευβοια.

5/10/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) του μεσιτικού γραφείου "Η ΠΑΛΛΗΝΗ ", στην Αθήνα. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.mesitiko-pallini.gr.

25/9/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στo μεσιτικό γραφείο Κ.ΜΗΤΣΙΑ-Π.ΜΗΤΣΙΑΣ-Χ.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη.

14/9/2006
Η G&G ανέλαβε την κατασκευή του web site παρουσίασης και οργάνωσης του μεσιτικού γραφείου Sophie & Lionel Joret στην Αθήνα.

31/8/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) του μεσιτικού γραφείου "Mobilia", στην Αθήνα. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.mobilia.gr.

27/7/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) του μεσιτικού - κατασκευαστικού γραφείου "KOS Real Estate", στην Κω. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.kosrealestate.gr.

13/7/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) του μεσιτικού γραφείου "Pyramis - Ζώτου Ακίνητα", στο Ηράκλειο Κρήτης. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.zotouakinita.gr.

5/7/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στo μεσιτικό γραφείο ΣΤΕΓΗ & ΟΡΑΜΑ - Μπαλή Ευθαλεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

30/6/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στo μεσιτικό γραφείο MIDLAND- Παναγιωτακοπούλου Αριστέα στα Βριλλήσια, Αθήνα.

28/6/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στη μεσιτική εταιρεία PARTHENON- Γεωργάκος Κωνσταντίνος με 5 γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

20/6/2006
Η G&G χρηματοδοτεί την Οργάνωση των Μεσιτικών γραφείων με 500€!
Μάθετε περισσότερα...

19/6/2006
Η G&G ολοκλήρωσε και έβαλε on-line την Ελληνική έκδοση του site της κτηματομεσιτικής εταιρείας franchise "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ®" στη διεύθυνση: http://www.ellinika.gr

7/6/2006
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην εταιρεία
"ImmoConsult - Α. Κουκάς - K. Vollbach Ο.Ε." στη Κηφισιά - Αθήνα.

1/6/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Sannier Ellen" στην Αθήνα.

29/5/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Η Παλλήνη - Α. Αγγελάκης" στην Αθήνα.

29/5/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Master Invest Ε.Π.Ε." στην Αθήνα.

19/5/2006
Η G&G ολοκλήρωσε τη νέα έκδοση του site kranidis-estate.gr της εταιρείας "Κτηματικές Εργασίες Νήσου Ρόδου - Κρανίδης Εμμανουήλ". Το νέο site εμφανίζεται σε 4 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

26/4/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "KOS Real Estate - Παπαλεξανδράτος Γεώργιος" στην Κω.

20/4/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) στο μεσιτικό γραφείο "key home - Γραικός Γεώργιος", στη Θεσσαλονίκη (Σαράντα Εκκλησιές). Μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.keyhome.gr.

13/4/2006
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην
"PRAXILLA Α.Ε."
στη Νέα Φιλοθέη - Αθήνα.

11/4/2006
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην
"ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε."
στο Βόλο.

21/3/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) στο μεσιτικό/κατασκευαστικό γραφείο "Giavasis Constructions & Real Estate", στην Κάλυμνο. Μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.giavasis.gr.

20/3/2006
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "RE/MAX ΔΕΛΤΑ - Νικ. Κυρούδης & ΣΙΑ Ε.Ε. " στην Ανω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

9/3/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "PYRAMIS - Ζώτου Ελένη" στο Ηράκλειο Κρήτης.

27/2/2006
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "key home - Γραικός Γεώργιος" στην Θεσσαλονίκη.

21/2/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) στο μεσιτικό γραφείο "ITG Property Solutions" - Γιάννα Τριανταφύλλου, στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε το site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.itg.gr.

13/1/2006
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή web site (και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ) στο μεσιτικό γραφείο "ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" στο Αίγιο. Μπορείτε να επισκεφτείτε το site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.mpitsakos.gr.

Αρχείο Νέων: 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005

Τελευταία Νέα...

 

G&G - Αμφιπόλεως 18-20 - Τ.Κ. 54454 - Θεσσαλονίκη - τηλ. 2310 921682 - fax 2310 989249 - info@gandg.gr
 © G&G | G&G on twitter G&G on Facebook G&G rss feed 
G&G - Συνεργάτες για μια ζωή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος site διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της G&G.
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)