Σύστημα Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων G&G Μεσιτικό
 
  Ολοκληρωμένες λύσεις Οργάνωσης και Προβολής για τους επαγγελματίες του Μεσιτικού χώρου.
 
Ειδίκευση
Το Σύστημα G&G Μεσιτικό
Εφαρμογή Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων
Σχεδίαση web site για μεσίτες
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)
Φιλοξενία web site (Hosting)
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης S.E.O. / S.E.M.
   
 
Αποτελέσματα
Μελέτες Περιπτώσεων
(Case Studies)
Δείγματα Εργων
   
 
Site Resources
Τι πρέπει να γνωρίζετε!
Site Map
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σχετικά με τη G&G
Οροι Χρήσης
   
 
Συνδεθείτε με τηνG&G
 
G&G on twitter  G&G on Facebook 
 
 

Αρχείο Nέων του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - 2008


Greek Property Center 22/12/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Greek Property Center" στην Κηφησιά Αττικής. Η ιστοσελίδα του γραφείου βρίσκεται online στη διεύθυνση: http://www.gpc.com.gr

18/12/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στη μεσιτική εταιρεία"Κτηματική Αγ. Στεφάνου" στον Αγ. Στέφανο Αττικής.

4/12/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "ΟΙΚΟΕΠΙΛΟΓΕΣ" στην Καβάλα.

5/11/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Real Estate Promotion - Οικονόμου Ακης" στη Λαμία.

4/11/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Θεοφιλάτος Πέτρος" στην Αθήνα.

Real Estate Magazine - Μεσιτικό Θεσσαλονίκης 1/11/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Real Estate Magazine" στη Θεσσαλονίκη. Η ιστοσελίδα του γραφείου βρίσκεται online στη διεύθυνση: http://www.realestatemagazine.gr

23/10/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Real Estate Leaders" στη Θεσσαλονίκη.

23/10/2008
Η G&G ανέλαβε την κατασκευή του web site και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, στo μεσιτικό γραφείο "Homentor" στην Κόρινθο.

Το μεσιτικό γραφείο της Σάμου - Samos House 10/10/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Samos House" στο Καρλόβασι στη Σάμο, που περιέχει ακίνητα από το νησί της Σάμου καθώς και Επαγγελματικό Οδηγό του νησιού. Το site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.samoshouse.gr

3/10/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Δράκος Χαράλαμπος" στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

29/9/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Greek Property Center" στην Κηφισιά.

19/9/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Homentor" στην Κόρινθο.

8/9/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Καλλιακούδης Δημήτριος" στο Αργοστόλι.

4/9/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Σακελάριος Βλάμος & ΣΙΑ Ο.Ε. " στην Κάλυμνο.

24/7/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του σύγχρονου μεσιτικού γραφείου "Μαντάς Real Estate" στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά. Το νέο site της εταιρείας μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.propertyforsaleinkefalonia.com/

7/7/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Νίκος Δημητρόπουλος" στην Πεύκη Αττικής.

27/6/2008
Η G&G ανέλαβε την κατασκευή του web site και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, στo μεσιτικό γραφείο "Μποστανιάδης" με γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

27/6/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας της μεσιτικής εταιρείας "Ionion Hellas ". Το νέο site της εταιρείας μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.ionionhellas.com

5/6/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "RE/MAX Sun" στην Αφυτο Χαλκιδικής.

4/6/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Sun & Land Κτηματομεσιτική - Κύρος Αθανάσιος" στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

15/5/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Βλάχου Φωτεινή" στον Κορυδαλλό.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ Real Estate 15/5/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας της μεσιτικής εταιρείας "ΕΠΕΚΤΑΣΗ Real Estate" στo Ναύπλιο. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.epektasi-realestate.gr

12/5/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Δεληβός Ανδρέας" στην Τήνο.

29/4/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "Μαντάς Ευάγγελος" στο Αργοστόλι, Κεφαλονιά.

Self Acting Flow Α.Ε. 24/4/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας της Χρηματοοικονομικής Εταιρείας "Self Acting Flow Α.Ε." στην Αθήνα. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.selfactingflow.gr

22/4/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Αλφα Διάσταση" στον κέντρο της Θεσσαλονίκης.

21/4/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Crete Estate - Αγγελάκης Γεώργιος " στον Μακρυγιαλό, Κρήτης.

ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική Λιβαδειάς 18/4/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική" στην Λιβαδειά. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.estiaestate.com

15/4/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Μποστανιάδης" στον Ευοσμο, Θεσσαλονίκης.

8/4/2008
Η G&G ανέλαβε την κατασκευή του web site και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, στo μεσιτικό γραφείο "Samos House - Ιωάννης Λεμονής" στη Σάμο.

Μεσιτικό Γραφείο Midland 4/4/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Midland" στην Αθήνα. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.midland.gr

GeoHome Corfu - Μεσιτικό στην Κέρκυρα 2/4/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "GeoHome Corfu" στην Κέρκυρα. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.geohomecorfu.gr

28/3/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Παπάζογλου" στην Αθήνα.

19/3/2008
Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Samos House - Ιωάννης Λεμονής" στη Σάμο.

CreteLand Properties - Μεσιτικό Κρήτης 26/2/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "CreteLand Properties - Ματζαράκης Δημήτρης" στην Παχιά Αμμο, στην Ιεράπετρα Κρήτης. Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.cretelandproperties.gr

Halkidiki Estate - Ακίνητα στη Χαλκιδική - Καλογήρου 6/2/2008
Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Halkidiki Estate - Κτηματομεσιτική Καλογήρου" στην Σίβηρη Χαλκιδικής. Το νε site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.halkidiki-estate.com

28/1/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο "ΕΠΕΚΤΑΣΗ Real Estate - Γ. Παπαπαναγιωτάκης" στην Αργολίδα.

22/1/2008
Η G&G ανέλαβε την κατασκευή του web site και τη σύνδεση του με την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, στo μεσιτικό γραφείο "ΚΤΗΣΙΣ Α.ΚΟΥΓΕΝΤΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." στην Καβάλα.

21/1/2008
Η G&G ανέλαβε την εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ (εγκατάσταση της εφαρμογής και κατασκευή του web site) στο μεσιτικό γραφείο " ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική Π.Κιούση Σ.Ρήγα Ο.Ε. " στη Λιβαδειά

Αρχείο Νέων: 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005

Τελευταία Νέα...

 

G&G - Αμφιπόλεως 18-20 - Τ.Κ. 54454 - Θεσσαλονίκη - τηλ. 2310 921682 - fax 2310 989249 - info@gandg.gr
 © G&G | G&G on twitter G&G on Facebook G&G rss feed 
G&G - Συνεργάτες για μια ζωή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος site διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της G&G.
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)