Σύστημα Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων G&G Μεσιτικό
 
  Ολοκληρωμένες λύσεις Οργάνωσης και Προβολής για τους επαγγελματίες του Μεσιτικού χώρου.
 
Ειδίκευση
Το Σύστημα G&G Μεσιτικό
Εφαρμογή Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων
Σχεδίαση web site για μεσίτες
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)
Φιλοξενία web site (Hosting)
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης S.E.O. / S.E.M.
   
 
Αποτελέσματα
Μελέτες Περιπτώσεων
(Case Studies)
Δείγματα Εργων
   
 
Site Resources
Τι πρέπει να γνωρίζετε!
Site Map
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σχετικά με τη G&G
Οροι Χρήσης
   
 
Συνδεθείτε με τηνG&G
 
G&G on twitter  G&G on Facebook 
 
 

Σχεδίαση web site για μεσίτες | Αποκλειστική Σχεδίαση | Δυναμική Αναζήτηση | Αυτόματη Ενημέρωση

Σχεδίαση web site για μεσίτες - Αυτό που κάνουμε καλύτερα από όλους

Λύσεις παρουσίασης στο Internet για μεσιτικά γραφεία, μεσίτες και πωλητές ακινήτων

Επειδή το web site σας μπορεί να είναι ένας ικανότατος πωλητής - και όχι μία απλή παρουσίαση!!!

Καθημερινά μιλάμε με μεσίτες που πιστεύουν ότι το Internet "δε δουλεύει"... Πολλοί από αυτούς μας λένε ότι έχουν τόσο καιρό website αλλά δεν γίνεται τίποτα...

Αυτό δεν ισχύει για τους πελάτες μας και τα site που κατασκευάζουμε. Οι πελάτες μας παίρνουν κατά μέσο όρο 4 αναθέσεις νέων ακινήτων το μήνα* αποκλειστικά από το website τους και 3-4 αγοραστές κάθε εβδομάδα*. Το Internet δουλεύει, αρκεί να ξέρεις πως...

*Στατιστικά στοιχεία από εσωτερική έρευνα της G&G

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι ένα εργαλείο που θα προσφέρει επιπλέον εισόδημα στην επιχείρηση σας. Οι περισσότερες εταιρίες σχεδίασης ιστοσελίδων ξεχνούν αυτόν τον ένα πιο σημαντικό παράγοντα παρέχοντας ένα web site "παρουσίασης" όπου εσείς πρέπει να κάνετε όλη τη δουλειά. Οι σκεπτόμενοι μεσίτες αντιλαμβάνονται ότι το web site τους θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από μία απλή παρουσίαση, χρειάζονται ένα εργαλείο το οποίο θα τους κάνει πιο παραγωγικούς και θα τους βοηθήσει να πετύχουν περισσότερες πωλήσεις.

Θα ανακαλύψετε ότι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι επαγγελματίες του μεσιτικού χώρου αναθέτουν σε εμάς την παρουσίαση τους είναι ο τρόπος με τον οποίο τα web site που κατασκευάζουμε επιδρούν στην καθημερινή τους εργασία. Τα οφέλη έχουν δύο πτυχές: Κερδίζετε νέους τρόπους βελτιστοποίησης της εργασίας σας δεχόμενοι πελάτες που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα ακίνητα και τους οποίους από την πρώτη επαφή ξέρετε πως θα τους εξυπηρετήσετε. Κερδίζετε περισσότερους πελάτες και διατηρείτε το ενδιαφέρον των επισκεπτών του web site σας παρέχοντας τους εύκολους τρόπους ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους σε ακίνητη περιουσία. Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα από τους πελάτες μας.

Με το σύστημα G&G Μεσιτικό η καθημερινή ενημέρωση της ιστοσελίδας σας, ακόμα κι αν έχετε χιλιάδες ακίνητα, είναι μόνο ζήτημα "ενός κλικ" (με όλες τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες τους).

(και αντίθετα με άλλες λύσεις είναι πραγματικά ζήτημα ενός μόνο κλικ για όλα τα ακίνητα σας)


Οδηγός σχεδίασης μεσιτικού web site


Η κατασκευή ενός μεσιτικού website που παράγει αποτελέσματα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που ξεκινάει από το "βασικό προσχέδιο" και τελειώνει με ένα πλούσιο σε περιεχόμενο site το οποίο και προσελκύει επισκέπτες αλλά και τους μετατρέπει σε πωλήσεις. Αυτός ο οδηγός παρουσιάζει τις προκλήσεις, αποκαλύπτει συχνές παγίδες και εξετάζει το μονοπάτι που μπορείτε να πάρετε στο δρόμο σας προς την επιτυχία. Μελετήστε τις παρακάτω προκλήσεις ώστε να προετοιμαστείτε για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου μεσιτικό web site, σε έναν τομέα όπου ένας μεγάλος αριθμός μεσιτών αποτυγχάνει.Το web site σας θα σας δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο ή θα δημιουργήσει περισσότερη δουλειά για 'σας;


Ο πραγματικά καθοριστικός παράγοντας σχεδόν ποτέ δεν είναι η "μορφή" ή το σχεδιαστικό μέρος του site. Είναι το τι κάνει το site σας για εσάς το οποίο δεν χρειάζεται να το κάνετε εσείς πλέον.

Για να το εξηγήσουμε περεταίρω ας δώσουμε μία συγκριτική αναλογία για το πως διαφέρουμε από τον υποτιθέμενο ανταγωνισμό. Ας πούμε ότι θέλετε να αγοράσετε 10.000 μ2 αποθηκευτικού χώρου για να τοποθετήσετε τα προϊόντα σας και να μπορείτε να τα αποστείλετε. Σας παρουσιάζονται δύο επιλογές:

  1. Αγοράζετε μία αποθήκη 10.000 μ2 η οποία περιέχει τα ράφια, περιλαμβάνει ένα σύστημα παραδόσεων ώστε να διατηρείτε το εμπόρευμα σας οργανωμένο και σύγχρονο, καταγράφει το περιεχόμενο στα ράφια, ταξινομεί και οργανώνει τις παραγγελίες των πελατών σας και αυτόματα τους ενημερώνει για νέα προϊόντα μόλις αυτά γίνονται διαθέσιμα. Επίσης, επιτρέπει στους πελάτες σας να αναζητήσουν τα προϊόντα σας και να πάρουν τις πληροφορίες που θέλετε για αυτά.
  2. Αγοράζετε μία αποθήκη 10.000 μ2 που περιέχει τα ράφια. Εσείς κάνετε όλη την υπόλοιπη εργασία.

Το πρώτο παράδειγμα δείχνει πως οι λύσεις μας δουλεύουν για εσάς. Το δεύτερο ταιριάζει στους περισσότερους παροχείς web site για μεσίτες.


Ξέρετε πως να αποφύγετε τις συνηθισμένες παγίδες στη σχεδίαση ενός μεσιτικού web site;

Συνηθισμένες Παγίδες
Λύσεις της G&G
Αποτελέσματα
Η ενημέρωση του web site σας είναι δύσκολη και χρονοβόρα, έχοντας σαν αποτέλεσμα την παρουσίαση παλιότερων και ίσως λανθασμένων στοιχείων στα ακίνητα σας
Τα web site της G&G ενημερώνονται αυτόματα "με ένα κλικ" από την εφαρμογή G&G Μεσιτικό. Η όλη διαδικασία δε διαρκεί περισσότερο από 2-3 λεπτά για ενημέρωση ενός site με περισσότερα από 1000 ακίνητα και φωτογραφίες.
Το web site σας είναι πάντα ενημερωμένο με τα τελευταία στοιχεία των ακινήτων σας. Οι επισκέπτες του site σας ξέρουν ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν για τις ανάγκες τους σε ακίνητη περιουσία.
Χάνετε επισκέπτες επειδή τα ακίνητα που βρίσκονται στο web site σας δεν καταγράφονται από τις μηχανές αναζήτησης.
Τα site μας έχουν ειδικούς μηχανισμούς που επιτρέπουν στις μηχανές αναζήτησης να καταγράψουν όλα τα ακίνητα σας.
Το web site σας μπορεί να βρεθεί από τους κατάλληλους πελάτες.
Ο server στον οποίο βρίσκεται το web site σας είχε πρόβλημα. Τα στοιχεία των ακινήτων και των ενδιαφερόμενων πελατών έχουν χαθεί.
Τα site των πελατών μας φιλοξενούνται σε δικούς μας αποκλειστικούς servers οι οποίοι ελέγχονται καθημερινά.
Μένετε στην αγορά για περισσότερο χρόνο, τώρα και στο μέλλον.
Ξεκινήσατε το web site σας χωρίς πλάνο μάρκετινγκ. Τώρα έχετε ένα πολύ καλό web site αλλά καθόλου επισκέπτες.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε την κατάλληλη κατεύθυνση ώστε να αποκτήσετε ένα επιτυχημένο website.
Το web site σας κάνει την απόσβεση μόνο του.
Χάνετε επισκέπτες επειδή η διαδικασία αναζήτησης ακινήτων είναι πολύ δύσκολη.
Τα web site μας δεν σας περιορίζουν σε μία μορφή αναζήτησης. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη διαδικασία αναζήτησης στον τρόπο που εσείς, και κυρίως που οι πελάτες σας θέλουν.
Οι επισκέπτες του website σας βρίσκουν την πληροφορία που θέλουν.


Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν ένα επαγγελματικό site της G&G

Μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά, που μετατρέπουν το web site σας από απλή παρουσίαση σε εργαλείο πωλήσεων είναι και τα:


Ολοκληρωμένες - επαγγελματικές λύσεις

Η κατασκευή και λειτουργία ενός web site χρειάζεται πολλά περισσότερα από την απλή σχεδίαση του. Η G&G παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σας προσφέρει επιπλέον:


Αποδεδειγμένα αποτελέσματα


Επισκεφτείτε τα Δείγματα Εργων μας και τις Μελέτες Περιπτώσεων για μια ολοκληρωμένη εικόνα των επιτυχημένων αποτελεσμάτων του συστήματος G&G Μεσιτικό.


Μάθετε περισσότερα

Για την ανάπτυξη του δικού σας web site ή για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα: Παραγγελία/Επικοινωνία.

 

G&G - Αμφιπόλεως 18-20 - Τ.Κ. 54454 - Θεσσαλονίκη - τηλ. 2310 921682 - fax 2310 989249 - info@gandg.gr
 © G&G | G&G on twitter G&G on Facebook G&G rss feed 
G&G - Συνεργάτες για μια ζωή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος site διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της G&G.
Σχεδίαση web site για μεσίτες - Αυτό που κάνουμε καλύτερα από όλους