Σύστημα Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων G&G Μεσιτικό
 
  Ολοκληρωμένες λύσεις Οργάνωσης και Προβολής για τους επαγγελματίες του Μεσιτικού χώρου.
 
Ειδίκευση
Το Σύστημα G&G Μεσιτικό
Εφαρμογή Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων
Σχεδίαση web site για μεσίτες
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)
Φιλοξενία web site (Hosting)
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης S.E.O. / S.E.M.
   
 
Αποτελέσματα
Μελέτες Περιπτώσεων
(Case Studies)
Δείγματα Εργων
   
 
Site Resources
Τι πρέπει να γνωρίζετε!
Site Map
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σχετικά με τη G&G
Οροι Χρήσης
   
 
Συνδεθείτε με τηνG&G
 
G&G on twitter  G&G on Facebook 
 
 

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Κατά την οργάνωση και προώθησης του μεσιτικού σας γραφείου υπάρχουν κάποια "μυστικά" που καθορίζουν την επιτυχία ή την αποτυχία σας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από αυτά. Είναι σίγουρο ότι θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

1. Η εφαρμογή του γραφείου και το web site πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένα.

2. Η εφαρμογή οργάνωσης του γραφείου σας πρέπει να είναι "έξυπνη" και όχι ένα απλό σημειωματάριο.

3. Το web site σας μπορεί να διώξει πελάτες - αν δεν είναι σωστά σχεδιασμένο.

4. Το web site σας είναι μία απλή κάρτα ή ένας ικανότατος πωλητής;

5. Η εφαρμογή οργάνωσης του γραφείου σας πρέπει να σκέφτεται σαν μεσίτης.

 


 


1. Η εφαρμογή του γραφείου και το web site πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένα.

Ενα μεγάλο λάθος που μπορεί να γίνει στην οργάνωση του γραφείου σας και την προβολή του στο Internet είναι η διπλοκαταχώρηση. Στο σύστημα G&G Μεσιτικό καταχωρείτε κάθε ακίνητο μόνο μία φορά, στην εφαρμογή, για τη λειτουργία του γραφείου σας. Από εκεί και πέρα, το σύστημα αναλαμβάνει να ενημερώσει καθημερινά το website σας με όλα τα ακίνητα σας και τις φωτογραφίες τους.

Η διπλοκαταχώρηση στην αρχή μπορεί να μη φαίνεται σαν πολύ δουλειά, αλλά στην πραγματικότητα, αν θέλετε να έχετε ένα σωστό και ενημερωμένο web site θα πρέπει ένας υπάλληλος σας να ασχολείται αποκλειστικά με αυτό. Το αποτέλεσμα είναι σιγά σιγά να εγκαταλείπετε την ενημέρωση του site αφήνοντας το με παλιά ακίνητα και δίνοντας άσχημη εικόνα στους επισκέπτες του.

Και είναι φυσικό να γίνει αυτό γιατί δεν είναι μόνο η καταχώρηση των ακινήτων. Οποτε πουλάτε κάποιο πρέπει να το σβήνεται από το Internet. Οποτε αλλάζετε τιμή σε κάποιο άλλο θα πρέπει να μπαίνετε και στο Internet και να θυμάστε να κάνετε την αλλαγή. Δεν είναι εύκολο. Η εφαρμογή G&G Μεσιτικό χρειάζεται μόνο 2-3 λεπτά για να το κάνει, αλλά για έναν υπάλληλο είναι πλήρη απασχόληση.

επιστροφή...


 


2. Η εφαρμογή οργάνωσης του γραφείου σας πρέπει να είναι "έξυπνη" και όχι ένα απλό σημειωματάριο.

Η αγορά μιας εφαρμογής για την οργάνωση του μεσιτικού σας γραφείου είναι μία πολύ σημαντική επένδυση. Μία σωστή εφαρμογή μπορεί να σας γλυτώσει πολύ χρόνο και να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερο χρήμα. Αλλά όχι όλες.

Υπάρχουν εφαρμογές που απλά καταχωρείτε κάποια στοιχεία του ακινήτου και μπορείτε στη συνέχεια να τα αναζητήσετε. Αυτό όμως δεν είναι και πολύ καλύτερο από ένα απλό σημειωματάριο ή ένα φύλο στο Excel...

Η τεχνολογία το επιτρέπει και η εφαρμογή σας θα πρέπει να σας γλυτώνει πραγματικά χρόνο προσφέροντας σας λύσεις που μετατρέπουν τις χρονοβόρες διαδικασίες σε άμεσες, εύκολες λύσεις. Το σύστημα G&G Μεσιτικό απαιτεί από εσάς την πληκτρολόγηση λίγων μόνο στοιχείων, με πολύ εύκολο τρόπο (τις περισσότερες φορές αρκεί το πρώτο γράμμα, π.χ. Δ για διαμέρισμα, Κ για καλοριφέρ κ.ο.κ.) και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει να σας δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Π.χ. σε έναν αγοραστή, εσείς καταγράφετε τα στοιχεία του και τι θέλει. Το σύστημα από εκεί και πέρα αναλαμβάνει να βρει μόνο του τα ακίνητα που του ταιριάζουν, να τυπώσει την εντολή επίδειξης, να καταχωρήσει τις επιδείξεις κ.ο.κ.

Αντίστοιχα, για ένα ακίνητο, δίνοντας μόνο τα στοιχεία του το σύστημα τυπώνει την εντολή ανάθεσης, μας ενημερώνει για όλους τους αγοραστές που ταιριάζουν, ενημερώνει το website μας στο Internet με τα στοιχεία του ακινήτου και τις φωτογραφίες του, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους με email για τα νέα ακίνητα κ.ο.κ.

Μία έξυπνη εφαρμογή μπορεί να σας γλυτώσει πραγματικά χρόνο, να σας κάνει πιο αποδοτικούς, να σας βοηθήσει ώστε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τους πελάτες σας, μη ξεχνώντας κάποιους από αυτούς και να γίνει ένα αναντικατάστατο εργαλείο στην επιχείρηση σας. Μία τέτοια εφαρμογή είναι το G&G Μεσιτικό. Πραγματικά, θα αναρωτιέστε πως τα καταφέρνατε χωρίς αυτήν.

επιστροφή...


 


3. Το web site σας μπορεί να διώξει πελάτες - αν δεν είναι σωστά σχεδιασμένο.

Για τους επισκέπτες του Internet, ο μόνος τρόπος να σχηματίσουν μία εικόνα για την επιχείρηση σας είναι αυτό που βλέπουν στο web site σας. Εκεί είναι η βιτρίνα και το γραφείο σας, εκεί φαίνεται το ενδιαφέρον σας για τον πελάτη.

Ενα όμορφο, επαγγελματικά σχεδιασμένο site με δυνατότητα πληροφόρησης του επισκέπτη για την επιχείρηση και τα ακίνητα που προσφέρει μπορεί όχι μόνο να σας φέρει πελάτες, αλλά να σας φέρει πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη σχηματίσει καλή γνώμη για τις υπηρεσίες σας. Ενα τέτοιο web site θα πάρετε από τη G&G.

Αντίστοιχα, φανταστείτε ένα πρόχειρα φτιαγμένο website, χωρίς δυνατότητα αναζήτησης ακινήτων ή με ελλιπή δυνατότητα με ακίνητα που έχουν να ενημερωθούν εδώ και καιρό. Τι γίνεται τότε;

Οχι μόνο ο επισκέπτης του web site σας δεν θα ξαναέρθει σε αυτό, αλλά θα σχηματίσει και άσχημη εικόνα για το γραφείο σας. Οχι μόνο δε θα χρησιμοποιήσει το web site σας αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσει και να μην έρθει και στο γραφείο σας. Η εικόνα που σχηματίζει από το web site σας θα είναι ίδια με την εικόνα που θα σχημάτιζε αν ερχόταν στο γραφείο σας και ήταν βρώμικο, με παλιούς, ξηλωμένους καναπέδες και πωλητές που πίσω από χαρτιά και σημειώσεις θα προσπαθούσαν άδικα να βρουν κάποια ακίνητα για να του προτείνουν.

Το Internet δουλεύει. Το web site σας μπορεί να σας προσφέρει νέους πελάτες και να βελτιώσει την εικόνα και το όνομα της επιχείρησης σας. Απλά, όπως και κάθε επιχειρηματική σας δραστηριότητα, πρέπει να το αντιμετωπίσετε με τον κατάλληλο επαγγελματισμό.

επιστροφή...


 


4. Το web site σας είναι μία απλή κάρτα ή ένας ικανότατος πωλητής;

Αν πιστεύετε ότι το web site είναι απλά μία διαφήμιση, σαν αυτές που μπαίνουν σε ένα πλαίσιο της εφημερίδας, ξανασκεφτείτε το.

Η τεχνολογία σήμερα επιτρέπει στο web site που θα κατασκευάσετε να λειτουργεί σαν ένας ικανότατος, ακούραστος πωλητής ο οποίος 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα θα εξυπηρετεί νέους πελάτες του γραφείου σας.

Σαν πωλητής, το web site σας μπορεί να καλωσορίσει τους νέους πελάτες - επισκέπτες του site σας, να μάθει για τις ανάγκες τους, να τους προτείνει συγκεκριμένα ακίνητα, να τους κάνει μία περιήγηση σε αυτά εξηγώντας τους τα προτερήματα τους και δείχνοντας τους φωτογραφίες των ακινήτων, να κανονίσει επιτόπου επιδείξεις για τα ακίνητα. Επίσης, μπορεί να κρατήσει τα στοιχεία τους και σαν καλός πωλητής να τους ενημερώνει άμεσα για όλα τα καινούρια ακίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, μόλις αυτά έρθουν στο γραφείο.

Ενα σωστό web site μπορεί και πρέπει να λειτουργεί σαν ένας ικανότατος πωλητής. Αυτό είναι το web site που θα αποκτήσετε από τη συνεργασία σας με τη G&G. Και το καλύτερο από όλα, άσχετα από τον αριθμό των ακινήτων που διαχειρίζεστε, είτε είναι 50, 100 ή μερικές χιλιάδες, η καθημερινή του ενημέρωση δε θα σας παίρνει περισσότερο από 2-3 λεπτά.

επιστροφή...


 


5. Η εφαρμογή οργάνωσης του γραφείου σας πρέπει να σκέφτεται σαν μεσίτης.

Η λειτουργία της εφαρμογής σας θα πρέπει να είναι τέτοια που να συμβαδίζει απόλυτα με τον τρόπο εργασίας σας. Θα πρέπει με την ελάχιστη δυνατή καταχώρηση στοιχείων από μέρους σας, να σας προτείνει άμεσα, ορθές λύσεις που να οδηγούν σε πραγματικά αποτελέσματα.

Η εφαρμογή G&G Μεσιτικό ενσωματώνει το σύστημα InteliSales, που σκέφτεται και λειτουργεί σαν ένας έμπειρος μεσίτης. Συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των αγοραστών με τα χαρακτηριστικά των ακινήτων, σας επιτρέπει να οργανώσετε έτσι τις υποδείξεις που θα κάνετε ώστε να επιτύχετε τις περισσότερες δυνατές πωλήσεις με τις λιγότερες δυνατές επιδείξεις.

Χρησιμοποιώντας μία "σκεπτόμενη" εφαρμογή μπορείτε να επιτύχετε άμεσα τις διπλάσιες πωλήσεις στο μισό χρόνο και να γλιτώσετε από πολύ άσκοπο κόπο. Σκεφτείτε το...

επιστροφή...

 

G&G - Αμφιπόλεως 18-20 - Τ.Κ. 54454 - Θεσσαλονίκη - τηλ. 2310 921682 - fax 2310 989249 - info@gandg.gr
 © G&G | G&G on twitter G&G on Facebook G&G rss feed 
G&G - Συνεργάτες για μια ζωή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος site διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της G&G.
Τι πρέπει να γνωρίζετε - Power tips για μεσίτες και επαγγελματίες του real estate