Σύστημα Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων G&G Μεσιτικό
 
  Ολοκληρωμένες λύσεις Οργάνωσης και Προβολής για τους επαγγελματίες του Μεσιτικού χώρου.
 
Ειδίκευση
Το Σύστημα G&G Μεσιτικό
Εφαρμογή Οργάνωσης Μεσιτικών Γραφείων
Σχεδίαση web site για μεσίτες
Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name Registration)
Φιλοξενία web site (Hosting)
Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης S.E.O. / S.E.M.
   
 
Αποτελέσματα
Μελέτες Περιπτώσεων
(Case Studies)
Δείγματα Εργων
   
 
Site Resources
Τι πρέπει να γνωρίζετε!
Site Map
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σχετικά με τη G&G
Οροι Χρήσης
   
 
Συνδεθείτε με τηνG&G
 
G&G on twitter  G&G on Facebook 
 
 

Καταχώρηση - Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Υψηλή επισκεψιμότητα = Υψηλά κέρδηΚαταχώρηση σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης

Οσο καλό και να είναι ένα web site, δε θα φέρει αποτελέσματα αν δεν έχει υψηλή, συγκεκριμένη επισκεψιμότητα. Για να είναι αποτελεσματικό ένα μεσιτικό web site χρειάζεται πολλούς επισκέπτες που μπορούν να μετατραπούν σε αγοραστές.

G&G SEO Rules

Η G&G έχει αναπτύξει μία σειρά από κανόνες, τα G&G SEO Rules, οι οποίοι ακολουθούνται καθ' όλη την διαδικασία κατασκευής των web site και εξασφαλίζουν υψηλή θέση στα αποτελέσματα όλων των σημαντικών μηχανών αναζήτησης.

Καταχώρηση στις Ελληνικές και Ξένες μηχανές αναζήτησης

Με την ολοκλήρωση του web site σας η G&G το καταχωρεί σε όλες τις Ελληνικές και ξένες μεγάλες μηχανές αναζήτησης στις σωστές κατηγορίες και με την κατάλληλη περιγραφή.

Αυτόματη, δυναμική προώθηση του web site σας

Ειδικά για τα μεσιτικά web site, η G&G έχει αναπτύξει τη δυναμική προώθηση τους ώστε το site σας να εμφανίζεται πάντα μεταξύ των πρώτων σε ότι αφορά τις κατηγορίες ακινήτων και τις περιοχές στις οποίες ειδικεύεστε. Έτσι, αν ειδικεύεστε στα διαμερίσματα στην Αττική, αυτόματα το site δημιουργεί σελίδες και καταχωρήσεις που σας βγάζουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων για τις αναζητήσεις "διαμερίσματα αττική". Αντίστοιχα αν τα περισσότερα ακίνητα σας είναι οικόπεδα στη Ρόδο, η αναζήτηση για οικόπεδα στη Ρόδο θα βγάλει το δικό σας site μεταξύ των πρώτων.Η δυναμική προώθηση του site σας εξασφαλίζει τη σωστή εμφάνιση του site σας πάντα στην κορυφή για τα ακίνητα που διαχειρίζεστε κάθε χρονική στιγμή, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση από μέρους σας.

Ανεβάστε την μεσιτική σας ιστοσελίδα στις πρώτες θέσης των μηχανών αναζήτησης!

Η G&G είναι η εταιρεία με τα περισσότερα μεσιτικά site πελατών της στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του Google. Δεν είστε ευχαριστημένοι από τη θέση που έχει η δική σας σελίδα στις μηχανές αναζήτησης; Θέλετε να βγαίνετε πρώτοι και για άλλους όρους ή σε άλλη γλώσσα; Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα: http://www.gandg.gr/search-engine-optimization.htm και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μία πρόταση που θα σας ανεβάσει στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων.

 

G&G - Αμφιπόλεως 18-20 - Τ.Κ. 54454 - Θεσσαλονίκη - τηλ. 2310 921682 - fax 2310 989249 - info@gandg.gr
 © G&G | G&G on twitter G&G on Facebook G&G rss feed 
G&G - Συνεργάτες για μια ζωή!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος site διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της G&G.
Καταχώρηση - Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης