Realty Κτηματοεπενδυτική Επενδυτικά Ακίνητα

Ο πελάτης

Η εταιρεία Realty Κτηματοεπενδυτική ιδρύθηκε το 1978 σαν μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη από τον Γρηγόρη Λιάντα και εξειδικεύεται στην εύρεση, τη διαχείριση και την προώθηση επενδυτικών ακινήτων και ακινήτων Golden Visa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 4.000 ακίνητα ετησίως και πάνω από 10.000 πελάτες, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο αξιόπιστη μεσιτική εταιρεία και να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο ακίνητης περιουσίας. Με βαθιά γνώση της αγοράς και της διαδικασίας κτηματομεσιτικών συναλλαγών και επενδύσεων, η Realty Κτηματοεπενδυτική  κατέχει εδώ και 42 χρόνια εξέχουσα θέση στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής κτηματαγοράς.

Το έργο

Με μεγάλη χαρά αναλάβαμε την τρίτη ανανέωση της ιστοσελίδας του πλέον ειδικευμένου σε επενδυτικά ακίνητα μεσιτικού γραφείου "Realty Κτηματοεπενδυτική". Έχοντας συνεργαστεί άψογα στη δημιουργία και προώθηση των δύο προηγούμενων εκδόσεων του site του γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι συνδυάζοντας την εμπειρία του γραφείου στο μεσιτικό χώρο με τις γνώσεις του studio μας στην σχεδίαση και προώθηση μεσιτικών ιστοσελίδων, θα οδηγούμασταν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Δυναμική σχεδίαση με έμφαση στο περιεχόμενο

Λαμβάνοντας υπόψιν τον μεγάλο αριθμό ακινήτων όλων των κατηγοριών που έχει το γραφείο, καθώς και το πλήθος πληροφοριών σχετικά με την επένδυση ακινήτων στην Ελλάδα και τα ακίνητα Golden Visa που ήθελε να παρέχει, σχεδιάσαμε έτσι την ιστοσελίδα ώστε με εύκολο και γρήγορο τρόπο να μπορεί ο επισκέπτης να βρει την πληροφορία που τον ενδιαφέρει. Με σύγχρονη εμφάνιση και προσοχή στη λεπτομέρεια, το αποτέλεσμα είναι μία ιστοσελίδα που ξεχωρίζει για την ομορφιά και την ευχρηστία της.

Μοναδική αναζήτηση και παρουσίαση ακινήτων

Στη μηχανή αναζήτηση ακινήτων της "Realty Κτηματοεπενδυτική" μπορείτε να αναζητήσετε τα ακίνητα με όλους τους γνωστούς τρόπους και επιπλέον να συγκεκριμενοποιήσετε την αναζήτηση σας με βάση τα επενδυτικά τους χαρακτηριστικά, όπως ακίνητα Golden Visa, Τουριστικά Ακίνητα, Επενδυτικά Ακίνητα, Ακίνητα πρώτα στη θάλασσα, να κάνετε αναζήτηση βάση της απόδοσης του ακινήτου κ.ο.κ.

Στην ολοκληρωμένη και πληρέστατη παρουσίαση των ακινήτων μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν με γρήγορο και δομημένο τρόπο, βλέποντας με μία ματιά όλες τις σημαντικές πληροφορίες του ακινήτου και προχωρώντας στη συνέχεια και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Σύγχρονες responsive τεχνολογίες

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες responsive τεχνολογίες, το site της Realty Κτηματοεπενδυτική εμφανίζεται σωστά και χαρίζει μία ευχάριστη πλοήγηση στον χρήστη του είτε αυτός το επισκεφτεί από το κινητό του, τον υπολογιστή, τη web tv ή άλλη συσκευή.

Ανανέωση λογοτύπου

Στη σχεδίαση του νέου λογοτύπου της "Realty Κτηματοεπενδυτική" με απλότητα και σοβαρότητα θελήσαμε να αποδώσουμε τη θέση που κατέχει σαν η κορυφαία μεσιτική εταιρεία επενδυτικών και Golden Visa ακινήτων στην Ελλάδα.

Ανάπτυξη βασισμένη στα G&G SEO Rules

Καθ' όλη τη σχεδίαση και ανάπτυξη του www.ktimatoependitiki.gr ακολουθήσαμε του κανόνες G&G SEO Rules που εξασφαλίζουν την υψηλή ορατότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας από τις μηχανές αναζήτησης και την εμφάνιση της στις πρώτες θέσεις των αποτελέσματα.

Στο site της Realty Κτηματοεπενδυτική μπορείτε να βρείτε:


Επισκεφτείτε το site της Realty Κτηματοεπενδυτική στη διεύθυνση: www.ktimatoependitiki.gr

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Realty Κτηματοεπενδυτική Επενδυτικά Ακίνητα

Site: www.ktimatoependitiki.gr

Πελάτης: Realty Κτηματοεπενδυτική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Τομέας: Real Estate - Επενδύσεις ακινήτων

Γκαλερί σελίδων από το www.ktimatoependitiki.gr

Realty Κτηματοεπενδυτική Επενδυτικά Ακίνητα
Realty Κτηματοεπενδυτική Επενδυτικά Ακίνητα
Realty Κτηματοεπενδυτική Επενδυτικά Ακίνητα
Realty Κτηματοεπενδυτική Επενδυτικά Ακίνητα

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.