Real Trust Μεσιτικό Γραφείο Παλλήνη Αττικής

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο REALTRUST ANGELAKIS ιδρύθηκε το 2003 για να ικανοποιήσει τις σημαντικότερες ανάγκες και τις υψηλότερες απαιτήσεις στον τομέα των ακινήτων.

Στόχος της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, έχοντας πάντα ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των πελατών της.

Με συνεχή προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, η εταιρεία REAL TRUST ANGELAKIS καλύπτει όλες τις υπηρεσίες Real Estate.

Το έργο

Η ανανέωση της ιστοσελίδας του κτηματομεσιτικού γραφείου REAL TRUST ANGELAKIS με έδρα την Παλλήνη Αττικής και ακίνητα σε όλη την Ελλάδα αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα μας projects.

Η προώθηση του μεσιτικού γραφείου με περισσότερα από 2000 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα και η άψογη συνεργασία μας με την Όλγα Αγγελάκη, υπεύθυνης του γραφείου, είχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που ικανοποίησε πλήρως όλα τα μέρη.

Ανανεωμένο Μοντέρνο Design

Το νέο, όμορφο, μοντέρνο και λειτουργικό design του realtrust.gr συμβαδίζει με το ύφος και το πνεύμα του γραφείου που λειτουργεί κάτω από το management 2ης γενιάς με νέες μοντέρνες ιδέες, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών και παρέχοντας σύγχρονη, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Έμφαση στην παρουσίαση των ακινήτων

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην σωστή και πλήρη παρουσίαση των ακινήτων του γραφείου. Η ιστοσελίδα του γραφείου ενημερώνεται καθημερινά με το ισχυρό μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και παρέχει στους ενδιαφερόμενους ολοκληρωμένη εικόνα των ακινήτων με πλήρη χαρακτηριστικά, αναλυτική περιγραφή, θέση του ακινήτου στο χάρτη, πολλές ζωντανές φωτογραφίες και βίντεο των ακινήτων.

Responsive τεχνολογίες για κινητά

Αναγνωρίζοντας την συνεχώς αυξανόμενη τάση της χρήσης των smartphones για περιήγηση στο Διαδίκτυο, στην κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου Realtrust Αγγελάκης στην Παλλήνη, χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες responsive τεχνολογίες, εξασφαλίζοντας σωστή, καλαίσθητη και κορυφαίας λειτουργικότητας παρουσίαση του γραφείου και των ακινήτων του.

Προώθηση στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης

Σε όλα τα στάδια μελέτης, σχεδιασμού και υλοποίησης της νέας ιστοσελίδας του Realtrust Αγγελάκης, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τους κανόνες G&G SEO Rules εξασφαλίζοντας στο γραφείο τις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης για τις περιοχές και τα ακίνητα που αντιπροσωπεύει.

Στο realtrust.gr μπορείτε να βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Real Trust Μεσιτικό Γραφείο Παλλήνη Αττικής

Site: www.realtrust.gr

Πελάτης: Όλγα Αγγελάκη

Περιοχή: Παλλήνη Αττικής

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.realtrust.gr

Real Trust Μεσιτικό Γραφείο Παλλήνη Αττικής
Real Trust Μεσιτικό Γραφείο Παλλήνη Αττικής
Real Trust Μεσιτικό Γραφείο Παλλήνη Αττικής
Real Trust Μεσιτικό Γραφείο Παλλήνη Αττικής

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.