Dedakis Real Estate

Ο πελάτης

Το Μεσιτικό Γραφείο Δεδάκης, λειτουργεί πάνω από 10 χρόνια στο Λουτράκι, και σε όλο αυτό το διάστημα έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στις αγοραπωλησίες τους, με επιτυχή αποτελέσματα.

 Με αγάπη για το μεσιτικό χώρο, το Μεσιτικό Γραφείο Δεδάκης συνεχώς ανανεώνει τις υπηρεσίες του και βρίσκει νέους τρόπους για επιτυχή αποτελέσματα στις συναλλαγές και αγοραπωλησίες των πελατών του, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια και τεχνογνωσία στον τομέα των μεσιτικών.

 Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του γραφείου μας στο Λουτράκι, έχει κατορθώσει να καθιερωθεί, μέσω των πελατών του, για τις ποιοτικές και συνεπείς υπηρεσίες του.

 

Το έργο

Έχοντας ήδη συνεργαστεί  στην οργάνωση του μεσιτικού γραφείου Δεδάκης με το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, με μεγάλη χαρά αναλάβαμε την πρόταση της κ. Δεδάκη να αναλάβουμε και την προώθηση των ακινήτων και του γραφείου στο Internet μέσω της επανασχεδίασης της ιστοσελίδας του γραφείου.

Minimal σχεδίαση

Θέλοντας να αποδώσουμε την επιμονή στην ποιότητα και στο σημαντικό που χαρακτηρίζει το μεσιτικό γραφείο Δεδάκης στο Λουτράκι, επιλέξαμε το minimal design, που ταιριάζει στη φιλοσοφία και την αισθητική του γραφείου και της ιδιοκτήτριας του Ευαγγελίας Δεδάκη.  Μέσα από προσεχτικά σχεδιασμένη δομή και εμφάνιση, το website dedakisrealestate.gr μεταφέρει την αίσθηση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει το γραφείο στους πελάτες του. 

Responsive τεχνολογίες

Στην ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου Δεδάκης στο Λουτράκι, χρησιμποιήσαμε τις τελευταίες τεχνολογίες και τις καλύτερες πρακτικές ώστε η λειτουργία του website να είναι ταχύτατη και η εμφάνιση και η λειτουργία του να είναι άψογες τόσο σε σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές όσο και σε κινητά τηλέφωνα, tablet ή web tv.


Κορυφαίο SEO

Ακολουθώντας τις καλύτερες πρακτικές (best practices) προώθησης G&G SEO Rules, η ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Δεδάκης βρίσκεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης για τα ακίνητα και τις περιοχές που αντιπροσωπεύει.


Δείτε στο dedakisrealestate.gr

Στο site του μεσιτικού γραφείου Δεδάκης μπορείτε να βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Dedakis Real Estate

Site: www.dedakisrealestate.gr

Πελάτης: Dedakis Real Estate

Περιοχή: ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.dedakisrealestate.gr

Dedakis Real Estate
Dedakis Real Estate
Dedakis Real Estate
Dedakis Real Estate

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.