Μεσιτικό Γραφείο Λεμονής

Ο πελάτης

Το Μεσιτικό γραφείο του Κώστα Λεμονή δραστηριοποιείται κυρίως στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής (Δήμο Παλλήνης και Δήμο Κασσάνδρας).

Με μεθοδικά οργανωμένη δουλειά, φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο και μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ακινήτων, το γραφείο προσφέρει μεσιτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες του.

Με πολύ καλή γνώση της περιοχής και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της και την ικανότητα να προβλέπει την μελλοντική εξέλιξη της περιοχής και της αγοράς, λόγω της πολυετούς ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση, το γραφείο δίνει τις αξιόπιστες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές για όλα τα ακίνητα της περιοχής.

Το έργο

Η Ανάγκη

Το μεσιτικό γραφείο ΛΕΜΟΝΗΣ στη Χαλκιδική, έχει σταθερή παρουσία στο Internet από το 2006.

Μη συμβαδίζοντας πλέον η ιστοσελίδα με τα σύγχρονα εικαστικά, λειτουργικά και τεχνολογικά πρότυπα, ο κ. Κωνσταντίνος Λεμονής ανέθεσε για άλλη μία φορά στην εταιρεία μας την επανασχεδίαση του website του γραφείου.

Η κύρια ανάγκη του γραφείου ήταν η ανανέωση της ιστοσελίδας ώστε και να έχει σύγχρονη εικόνα αλλά και να λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά σε tablets και κινητά τηλέφωνα, που αποτελούν το μέσο πρόσβασης που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών της ιστοσελίδας.

Με χαρά αναλάβαμε το έργο που αποτελεί και συνέχεια της συνεργασίας μας, αφού και για την εσωτερική οργάνωση του μεσιτικού γραφείου το ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΛΕΜΟΝΗΣ χρησιμοποιεί το σύστημα οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.

  

Το Έργο

Για τη  νέα μεσιτικό ιστοσελίδα που ολοκληρώσαμε για το μεσιτικό γραφείο της Χαλκιδικής ΛΕΜΟΝΗΣ, ακολουθήσαμε όλα τα σύγχρονα πρότυπα τόσο στο εικαστικό όσο και στο τεχνολογικό τομέα.

Για τη σχεδίαση του website χρησιμοποιήσαμε τα χρώματα της εταιρικής ταυτότητας του γραφείου (μπλε - κόκκινο) και για το ύφος, βασιστήκαμε στην μοναδική αίσθηση που δίνουν τα μαγευτικά τοπία της Χαλκιδικής με τον συνδυασμό των χρωμάτων της φύσης και της θάλασσας.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι όπως και σε όλα τα έργα της G&G, δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος του γραφείου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το www.mesitikolemonis.gr έχει αναπτυχθεί με πλήρως Responsive σχεδιασμό και έχει ελεγχθεί σε πολλαπλές συσκευές ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα και να εμφανίζεται σωστά τόσο σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, όσο και σε κινητά, tablet, web tv κ.ο.κ.

Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, βασιστήκαμε στον ισχυρό μηχανισμό G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ που επιτρέπει την ταχύτατη αναζήτηση και παρουσίαση των ακινήτων του γραφείου. Με πλήθος φίλτρων αναζήτησης και ολοκληρωμένη παρουσίαση χαρακτηριστικών, φωτογραφιών, χάρτη και βίντεο, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει γρήγορα, ολοκληρωμένη εικόνα για τα ακίνητα του γραφείου.

 

Το Αποτέλεσμα

Αύξηση των επισκέψεων με κινητές συσκευές: Με τη νέα σχεδίαση της ιστοσελίδας του γραφείου και την προσοχή που δόθηκε στην σωστή, γρήγορη και απροβλημάτιστη λειτουργία της από κινητά τηλέφωνα και tablets, η επισκεψιμότητα του γραφείου από mobile συσκευές έχει αυξηθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα οι χρήστες κινητών να έχουν ξεπεράσει αυτή τη στιγμή το 65% της συνολικής επισκεψιμότητας.

Μεγαλύτερη διατήρηση επισκεπτών: Χάρη στο custom design της ιστοσελίδας, που από την πρώτη στιγμή δίνει στον επισκέπτη τη σιγουριά ότι βρίσκεται στο σωστό website για ακίνητα στην Χαλκιδική αλλά και τις τεχνολογίες του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ που επιστρέφουν ταχύτατα αποτελέσματα στις αναζητήσεις, ο χρόνος που παραμένουν οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα, έχει αυξηθεί σημαντικά.

Ψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης: Ακολουθώντας τους κανόνες G&G SEO Rules για σωστή προώθηση στις μηχανές αναζήτησης, το www.mesitikolemonis.gr βρίσκεται στα αποτελέσματα των 2 πρώτων σελίδων του Google για αναζητήσεις ακινήτων στην Χαλκιδική και στην 1η σελίδα του Bing.

 Στο Μεσιτικό Λεμονής - Ακίνητα στη Χαλκιδική μπορείτε να βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Μεσιτικό Γραφείο Λεμονής

Site: www.mesitikolemonis.gr

Πελάτης: Λεμονής Κωνσταντίνος

Περιοχή: Πευκοχώρι Χαλκιδική

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.mesitikolemonis.gr

Μεσιτικό Γραφείο Λεμονής
Μεσιτικό Γραφείο Λεμονής
Μεσιτικό Γραφείο Λεμονής
Μεσιτικό Γραφείο Λεμονής

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.