Ενημέρωση των Portal με το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Οι πληρέστερες και πιο ολοκληρωμένες γέφυρες για υψηλή βαθμολογία και εμφάνιση στις πρώτες θέσεις των portal.

Βγείτε ψηλά σε 16 portal - Οι πληρέστερες και πιο ολοκληρωμένες γέφυρες για υψηλή βαθμολογία και εμφάνιση στις πρώτες θέσεις των portal.

Οι πληρέστερες και πιο ολοκληρωμένες γέφυρες για υψηλή βαθμολογία και εμφάνιση των ακινήτων σας στις πρώτες θέσειςτων αποτελεσμάτων στα portal.

 

Αυτόματη, με 1 κλικ ενημέρωση όλων των ακινήτων σε όλα τα portal με όλα τα στοιχεία
Το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ ενημερώνει ΌΛΑ τα πεδία ΌΛΩΝ των portal με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε υψηλή βαθμολογία χωρίς να χρειάζεται να μπαίνετε ένα-ένα σε κάθε portal και να συμπληρώνετε επιπλέον πεδία.

Πως λειτουργεί η αυτόματη ενημέρωση portal;

Τώρα μπορείτε, με 1 κλικ, μέσα από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ να ανεβάσετε όλα τα ακίνητα σας, με τις φωτογραφίες τους και όλα τα χαρακτηριστικά τους στα portal spitogatos.grproperty.gr (χρυσή ευκαιρία), tospitimou.grspiti24.grrealgreece.net, ferimmo.de, plot.gre-akinita.gr, realestate.capital.gr, spiti360.grdomaza.grgreen-acres.comgoldenads.grspitionline.gr,  petradaki και you-ad.com.

 

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G:.

 • Γλυτώνετε από τον κόπο

  Χάρη στο σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G γλυτώνετε κόπο και κερδίζετε απίστευτο χρόνο από τη δουλειά ρουτίνας που ήσασταν υποχρεωμένοι να κάνετε. Ως τώρα έπρεπε να μπείτε σε κάθε portal χωριστά, να καταχωρίσετε τα ακίνητα σας σε διαφορετικές φόρμες και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες του κάθε ακινήτου ξανά και ξανά. Τώρα αρκεί να καταχωρείτε μόνο μία φορά κάθε ακίνητο στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτό αναλαμβάνει να ενημερώσει σωστά και γρήγορα τα portals. 
 • Γλυτώνετε από τα λάθη

  Πόσες φορές δεν έχει τύχει να αλλάξετε π.χ. τα μέτρα ενός ακινήτου ή την τιμή του και να πρέπει να μπείτε σε κάθε portal που το έχετε περάσει και να την αλλάξετε και εκεί; Ή, ακόμα χειρότερα, να έχετε ξεχάσει να την αλλάξετε σε κάποιο portal και να δώσετε άλλη τιμή σε πελάτη που έχει δει την παλιά τιμή στο portal με αποτέλεσμα να μειώνεται η αξιοπιστία του γραφείου σας;

  Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των portal της G&G γλυτώνετε μια για πάντα από αυτά τα προβλήματα. Αρκεί να κάνετε την αλλαγή, μία φορά, μέσα στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτόματα ενημερώνονται όλα τα portal. Και μάλιστα ταχύτατα. Κατά μέσο όρο μία τέτοια αλλαγή σε ένα ακίνητο χρειάζεται μόνο 1 δευτερόλεπτο για να περάσει στο κάθε portal. Εσείς πόσο χρόνο χρειάζεστε για να μπείτε στο portal, να βρείτε το ακίνητο που άλλαξε, να περάσετε τη νέα τιμή και να το αποθηκεύσετε;

  Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και όταν ένα ακίνητο παύει να ισχύει. Δε χρειάζεται να μπείτε στο κάθε portal για να το διαγράψετε. Αναλαμβάνει να το κάνει αυτόματα το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.

 • Δεν παιδεύεστε με τις φωτογραφίες

  Μία από τις πιο κουραστικές διαδικασίες στην καταχώρηση των ακινήτων σας στα portal είναι το ανέβασμα των φωτογραφιών. Αν τις ανεβάζετε στα portal όπως έρχονται από τη φωτογραφική μηχανή σας, τα αρχεία είναι μεγάλα και ανάλογα μεγάλος είναι και ο χρόνος αποστολής τους. Αν τις επεξεργάζεστε στον υπολογιστή σας πρώτα, ναι μεν ανεβαίνουν πιο γρήγορα στα portal, αλλά επιφορτίζεστε εσείς με μία επιπλέον χρονοβόρα εργασία. Το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ αυτόματα αλλάζει το μέγεθος και τον τύπο των φωτογραφιών ώστε να ανεβαίνουν ταχύτατα σε κάθε portal χωρίς να απαιτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο σας.

 • Ενημερώνετε αυτόματα όλα τα πεδία των portal

  Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ενημερώσετε ΟΛΑτα πεδία ΟΛΩΝ των portall σωστά και εύκολα, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται σταθερά υψηλή βαθμολογία (>90%) και να βρίσκεστε πάντα στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων. Χάρη στο προηγμένο σύστημα αντιστοιχίσεων αρκεί μια φορά να ορίσετε ποια πεδία θέλετε να ενημερώνετε. Στη συνέχεια, εσείς βάζετε το ακίνητο μόνο στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτό ανεβαίνει γρήγορα και σωστά σε όλα τα portal.

 • Κερδίζετε χρόνο με την ταχύτατη ενημέρωση - Ανανέωση

  Το σύστημα ενημέρωσης portal της G&G παρακολουθεί εσωτερικά τις αλλαγές των ακινήτων και ανεβάζει σε κάθε portal μόνο τα νέα ακίνητα καθώς και εκείνα που έχουν κάποια μεταβολή. Ετσι η καθημερινή ενημέρωση των portal δε θέλει παρά λίγα μόνο λεπτά.

  Παράλληλα, χάρη στο σύστημα μαζικής ανανέωσης των αγγελιών σας, μπορείτε με ένα κλικ να ανανεώσετε ταχύτατα όλα τα ακίνητα που έχετε στα portal, εξασφαλίζοντας τις υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. 

 • Αποκτάτε περισσότερους πελάτες - Ανεβάζετε όλα σας τα ακίνητα

  Πιθανόν, όπως και πολλοί συνάδερφοι σας να μην ανεβάζετε όλα τα ακίνητα σας στα portal επειδή δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ή ίσως πιστεύετε ότι δεν αξίζει τον κόπο που απαιτείται. Ετσι ανεβάζετε μόνο ορισμένα ακίνητα που πιστεύετε ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πωληθούν. Κι όμως μπορεί κάποιος επισκέπτης των portal να θέλει ακριβώς το ακίνητο που εσείς δεν έχετε ανεβάσει. Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G μπορείτε να ανεβάσετε ΟΛΑ τα ακίνητα σας εύκολα και γρήγορα. Ανεβάστε όλα τα ακίνητα σας και δεχτείτε αιτήσεις ενδιαφέροντος από όλους τους πελάτες που ενδιαφέρονται για αυτά.

  Παράλληλα, για τα portal στα οποία έχετε περιορισμένες θέσεις προβολής, το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των portal του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ κάνει πανεύκολη την επιλογή των αγγελιών που θέλετε να εμφανίζονται σε κάθε portal.

 • Ενα δοκιμασμένο σύστημα

  Το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο σε δεκάδες συναδέλφους σας οι οποίοι ενημερώνουν καθημερινά με απόλυτη επιτυχία τα portals. Ηδη αρκετές χιλιάδες ακίνητα έχουν ανεβεί στα portal μέσω του συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.

Οργανώστε σωστά το μεσιτικό σας γραφείο και βγείτε ψηλά σε 16 portal