Ιστοσελίδες Μεσιτικών Γραφείων

Μοναδική εμπειρία από την G&G

Στη G&G πιστεύουμε ότι είμαστε το καλύτερο studio web design όσον αφορά στη δημιουργία της μεσιτικής σας ιστοσελίδας. Και έχουμε σοβαρούς λόγους να το πιστεύουμε αυτό…

Έχουμε δημιουργήσει περισσότερες από 100! μοναδικές μεσιτικές ιστοσελίδες

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή αποτελεσματικών μεσιτικών ιστοσελίδων, και περισσότερα από 100 μοναδικά site σε όλη την Ελλάδα, στη G&G έχουμε τη τεχνογνωσία ώστε να δημιουργήσουμε για εσάς μία ιστοσελίδα που όχι μόνο ξεχωρίζει αισθητικά και λειτουργικά αλλά και φέρνει εξαιρετικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Βασισμένες στην τεχνολογία “G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ”

Η ταχύτατη λειτουργία των μεσιτικών ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε στη G&G βασίζεται στην τεχνολογία “G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ” που έχουμε αναπτύξει για την αποτελεσματική διαχείριση των μεσιτικών γραφείων. Με ένα κλικ μέσα από την εφαρμογή διαχείρισης μεσιτικών γραφείων “G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ” η ενημέρωση της ιστοσελίδας σας γίνεται ταχύτατα και πληρέστατα με όλα τα στοιχεία, και πολυμέσα (φωτογραφίες, βίντεο, χάρτης) του ακινήτου.

Χωρίς κανέναν περιορισμό

Στη G&G δε μας αρέσουν οι περιορισμοί και κάνουμε το παν για να τους υπερβούμε. Έτσι στην ιστοσελίδα σας δε θα έχετε ΚΑΝΕΝΑ περιορισμό όσον αφορά τις φωτογραφίες που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα ακίνητο. Ή τα βίντεο που μπορείτε να προσθέσετε. Ή τα χαρακτηριστικά που θέλτε να προσθέσετε σε κάθε ακίνητο. Ή τις κατηγορίες των ακινήτων που διαχειρίζεστε. Ή τις γεωγραφικές περιοχές στις οποίες δουλεύετε. Ή… Με λίγα λόγια, χάρη στη τεχνολογία “G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ”, δεν εξαρτάστε από κανέναν περιορισμό, μιας και όλες τις παραμέτρους τις ορίζετε ΕΣΕΙΣ με εύκολο τρόπο στο σύστημα “G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ”.

Στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης

Η κατασκευή της μεσιτική σας ιστοσελίδας - όπως και όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε στη G&G - συνοδεύεται με τη δωρεάν βασική προώθηση στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι το site σας γίνεται γνωστό σε όλες τις σημαντικές Ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτσης. Πέρα από αυτό όμως, η μεσιτική ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε για εσάς ενσωματώνει τον μηχανισμό της δυναμικής προώθησης που ανεβάζει αυτόματα το site σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης για τις κατηγορίες των ακινήτων και τις περιοχές στις οποίες δουλεύετε.

Με δυναμική διαχείριση περιεχομένου - CMS

Όπως όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε έτσι και οι μεσιτικές ιστοσελίδες μας ενσωματώνουν τον μηχανισμό διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS, με τον οποίο μπορείτε μόνοι σας με πολύ απλό τρόπο -παρόμοιο με το Word- να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο των σελίδων σας, τα άρθρα σας, τα νέα σας, τις δημοσιεύσεις του ιστολογίου σας κ.ο.κ.

Με πλήρη ασφάλεια

Χάρη στην τεχνολογία G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, το site σας λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια. Αυτό επιτυγχάνεται με δύο τρόπους. Από τη μία, όλα τα site που κατασκευάζονται φιλοξενούνται σε δικούς μας server οι οποίοι τρέχουν ΜΟΝΟ site δικής μας κατασκευής και έτσι έχουν απόλυτη ασφάλεια αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις. Από την άλλη, επειδή όλα τα “ευαίσθητα” στοιχεία (ονόματα ιδιοκτητών, τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ) παραμένουν μόνο στο γραφείο σας μέσα στην εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και στο site σας ανεβαίνουν μόνο εκείνα που εμφανίζονται στις σελίδες σας, είστε πάντα απόλυτα σίγουροι ότι ΕΣΕΙΣ έχετε τον έλεγχο των δεδομένων σας.

Αποκτήστε της δική σας μοναδική μεσιτική ιστοσελίδα