Μεσιτικό CRM πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Ισχυρό CRM πρόγραμμα - Εγκατάσταση στο γραφείο σας

Το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ είναι ένα ισχυρό μεσιτικό CRM που ενσωματώνει συνεχώς καινοτόμες τεχνολογίες. Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύχρηστο, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ θέτει τα στάνταρ με τα οποία συγκρίνονται όλα τα μεσιτικά προγράμματα της αγοράς.

Το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ εγκαθίσταται στον υπολογιστή ή στο server του γραφείου σας με αποτέλεσμα να έχετε ταχύτατη πρόσβαση η οποία δεν εξαρτάται από τη σύνδεση σας στο Internet και όλες τις προηγμένες δυνατότητες που έχει μία εφαρμογή γραφείου.

Μέγιστη ασφάλεια: Τα ευαίσθητα δεδομένα του γραφείου σας (διευθύνσεις ακινήτων, τηλέφωνα και ονόματα πελατών κ.ο.κ.) ΔΕΝ ανεβαίνουν στο Internet αλλά παραμένουν ΜΟΝΟ στο τοπικό δίκτυο του γραφείου σας για μέγιστη ασφάλεια.

G&G Μεσιτική εφαρμογή

Εύκολο στη χρήση, προηγμένο σε δυνατότητες

 1. Διαχειριστείτε εύκολα τα ακίνητα σας και τους ιδιοκτήτες τους
 2. Καταγράψτε τις αιτήσεις αγοράς ή ενοικίασης και τους πελάτες σας
 3. Εκτυπώστε εύκολα και γρήγορα εντολές ανάθεσης και υπόδειξης
 4. Κάντε ταχύτατη και σωστή αντιστοίχιση μεταξύ αγοραστών και πωλητών με το σύστημα InteliSales™ της G&G. Τεχνολογία που μπορείτε να εμπιστευτείτε 100% γιατί σκέφτεται και ενεργεί σαν μεσίτης!
 5. Προσαρμόστε και παραμετροποιήστε το πρόγραμμα εύκολα και γρήγορα στις δικές σας ανάγκες και τον τρόπο εργασίας.
 6. Προσθέστε απεριόριστα πεδία σε κάθε καρτέλα.
 1. Ανεβάστε όλα τα ακίνητα σας στα portal, πραγματικά με 1-κλικ. Ισως το μοναδικό πρόγραμμα που ενημερώνει όλα τα πεδία όλων των portal!
 2. Σχεδιάστε απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων με όλα τα στοιχεία του προγράμματος και στείλτε τα στο Excel ή στο Word για περαιτέρω επεξεργασία.
 3. Ενημερώστε αυτόματα τους πελάτες σας με SMS και Email για τα ακίνητα που τους ταιριάζουν με το σύστημα SEnform™ της G&G
 4. Πραγματικό μεσιτικό πρόγραμμα με ταχύτατη λειτουργία σε περιβάλλον τοπικού δικτύου. Κάντε αναζητήσεις και αντιστοιχήσεις σε κλάσματα δευτερολέπτων.
 5. Ασφάλεια δεδομένων γιατί όλα τα στοιχεία που καταχωρείτε βρίσκονται στον υπολογιστή του γραφείου σας.

Εκπαιδευτείτε από τους ειδικούς της G&G

Έχοντας οργανώσει περισσότερα από 200 μεσιτικά γραφεία με το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και εκπαιδεύσει περισσότερους από 500 επιτυχημένους επαγγελματίες στον μεσιτικό χώρο, η G&G είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την οργάνωση του μεσιτικού τμήματος του γραφείου σας.

Με το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ μπορείτε άμεσα να αρχίσετε να δουλεύετε αξιοποιώντας τη γνώση και την τεχνολογία που χρησιμοποιούν τα πιο επιτυχημένα μεσιτικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα

Σε 4 απλά μαθήματα, μαθαίνετε πως μπορείτε να οργανώσετε επιτυχημένα το μεσιτικό τμήμα της επιχείρησης σας.

Εκπαιδευτείτε από τους ειδικούς της G&G

Αυτόματη ενημέρωση με γέφυρες σε 16 Portal

16 μεσιτικά portal

Οι πληρέστερες και πιο ολοκληρωμένες γέφυρες για υψηλή βαθμολογία και εμφάνιση των ακινήτων σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων στα portal.

Το μεσιτικό λογισμικό CRM G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ ενημερώνει ΌΛΑ τα πεδία ΌΛΩΝ των portal με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε υψηλή βαθμολογία χωρίς να χρειάζεται να μπαίνετε ένα-ένα σε κάθε portal και να συμπληρώνετε επιπλέον πεδία.

Αγορά όχι Ενοικίαση - Το μεσιτικό CRM πρόγραμμα σας δουλεύει για πάντα

Αγορά όχι Ενοικίαση - Το πρόγραμμα δουλεύει για πάντα

Το μεσιτικό CRM πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ προσφέρεται για αγορά - όχι ενοικίαση με το μήνα όπως συμβαίνει με άλλα προγράμματα της αγοράς.

Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα παραμένει στο γραφείο σας και μπορείτε να το δουλεύετε για όσα χρόνια θέλετε ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον χρέωση ή υποχρέωση για μηνιαίες πληρωμές.

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή στο γραφείο σας και έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτά και σε όλες τις λειτουργίες του μεσιτικού προγράμματος.

Νέες Δυνατότητες: Με μία μικρή ετήσια συνδρομή μπορείτε να συμμετάσχετε στο ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης υποστήριξης της G&G που σας δίνει πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις νέες εκδόσεις, το προηγμένο Online σύστημα υποστήριξης My G&G Support καθώς και στις γέφυρες με όλες τις ανανεώσεις τους για ενημέρωση των portal.

Οικονομία: Ακόμα και με ενεργό συμβόλαιο συντήρησης, η απόκτηση του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ μέσα στο δεύτερο μόλις έτος σας έρχεται οικονομικότερα από την ενοικίαση των περισσοτέρων “προγραμμάτων” της αγοράς. Και σε αντίθεση με την ενοικίαση που δεν έχετε τίποτα δικό σας, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ είναι δικό σας από την πρώτη ημέρα της αγοράς του.

Χωρίς επιπλέον χρέωση ανά συνεργάτη

Χωρίς επιπλέον χρέωση ανά θέση εργασίας

Το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ έρχεται με μία άδεια γραφείου ή αλλιώς μία άδεια πηγής δεδομένων.

Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που το πρόγραμμα λειτουργεί σε ένα γραφείο ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνεργατών που θα μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα στο πρόγραμμα, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ είναι μία πραγματική μεσιτική εφαρμογή πολλών χρηστών, έτσι οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να καταχωρούν ακίνητα, να κάνουν αναζητήσεις, να εκτυπώνουν εντολές κ.ο.κ.

Με την μεγάλη εμπειρία της G&G

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ σε αριθμούς

Μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Η G&G είναι μέλος των:

Αποκτήστε το μεσιτικό CRM πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ