Real Estate Sideris

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο Real Estate Sideris στο Λουτράκι, του κ. Σιδέρη Πλιατσικίδη, αποτελεί εδώ και χρόνια την καλύτερη επιλογή για την αγορά, πώληση ή μίσθωση ακίνητης περιουσίας στην περιοχή του Λουτρακίου Κορινθίας. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείριση που με αμεσότητα, ειλικρίνεια και φιλική διάθεση στόχο της έχει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των πελατών τους στον χώρο της ακίνητης περιουσίας.

Ο κ. Σιδέρης Πλιατσικίδης, ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου στο Λουτράκι, Real Estate Sideris, είναι International member N.A.R. Realtor. B.P.O.R,  SFH και πρόεδρος μεσιτών αστικών συμβάσεων περιφερειακής ενότητας Κορινθίας.

Το έργο

Μετά από πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με το γραφείο Real Estate Sideris, τόσο στην οργάνωση του γραφείου με το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ όσο και στην δημιουργία της προηγούμενης έκδοσης της ιστοσελίδας του γραφείου, όταν ήρθε η ώρα της ανανέωσης του site, με μεγάλη μας χαρά δεχθήκαμε το έργο αυτό.

Μοντέρνα Σχεδίαση & Responsive Design

Στην ανανέωση της εμφάνισης και της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας του γραφείου, χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες τεχνολογίες και κάναμε χρήση των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει το Internet.

Έτσι, με τη χρήση περισσοτέρων και μεγαλυτέρων φωτογραφιών, αναλυτικής περιγραφής, παρουσίασης βίντεο και πλήθους χαρακτηριστικών ακινήτων, ο επισκέπτης του website μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα των ακινήτων του γραφείου, ώστε να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

Ταχύτατη Λειτουργία

Κάνοντας χρήση του ταχύτατου μηχανισμού της τεχνολογίας G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και φιλοξενώντας το στους servers της G&G που εξασφαλίζουν υψηλότατες επιδόσεις, το site του μεσιτικού γραφείου στο Λουτράκι, Real Estate Sideris εμφανίζεται και λειτουργεί ταχύτατα τόσο σε υπολογιστές, όσο και σε κινητές συσκευές. Η κορυφαίες επιδόσεις του αναγνωρίζονται και από τον μηχανισμό Page Insights της Google: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=el&url=http%3A%2F%2Fwww.realestatesideris.gr&tab=mobile.

Αποτελεσματικό SEO

Χάρη στου κανόνες G&G SEO Rules που ενσωματώνει το website realestatesideris.gr, βρίσκεται σταθερά τις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων σε όλες τις σχετικές με το γραφείο και τις δραστηριότητες του αναζητήσεις.

Στο realestatesideris.gr θα βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Real Estate Sideris

Site: www.realestatesideris.gr

Πελάτης: Real Estate Sideris

Περιοχή: Λουτράκι Κορινθίας

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.realestatesideris.gr

Real Estate Sideris
Real Estate Sideris
Real Estate Sideris
Real Estate Sideris

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.