Forumland μεσιτικό γραφείο

Ο πελάτης

H Forumland ιδρύθηκε το 1999 στην Θεσσαλονίκη ως εταιρία κτηματομεσιτικών υπηρεσιών-σύμβουλοι & εκτιμητές ακίνητης περιουσίας. Ιδρυτές της εταιρίας είναι ο κ. Σπύρος & κ . Δήμητρα Ντίνου. H Forumland με επαγγελματισμό, δημιουργικότητα, ομαδικό πνεύμα και ήθος, έχει θετική και άμεση επίδραση στις ζωές των ανθρώπων που επιλέγουν τις υπηρεσίες του γραφείου

Ο απώτερος σκοπός του γραφείου είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών και η καλύτερη προώθηση των ακινήτων με σύγχρονη και στοχευμένη διαφήμιση .


Αρχική σελίδα

Το έργο

Το ζητούμενο

Αν και για αρκετά χρόνια η Forumland είχε τη δική της ιστοσελίδα, η εικόνα που αυτή έδινε δεν βοηθούσε το γραφείο να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, επειδή ήταν βασισμένη σε ένα έτοιμο template, ίδια με δεκάδες άλλα γραφεία.  Παρουσιάζοντας εικόνα απαράλλαχτη των άλλων γραφείων, αδυνατούσε να διαφοροποιηθεί  από τον ανταγωνισμό και να διεκδικήσουν την ξεχωριστή θέση που της άξιζε στην συνείδηση των πελατών της.

Έχοντας συνεργασία με την G&G από το 2013 στην οργάνωση και αυτοματοποίηση των λειτουργιών του μεσιτικού γραφείου με το μεσιτικό πρόγραμμα CRM G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και γνωρίζοντας τη εμπειρία μας στην ανάπτυξη μοναδικών μεσιτικών ιστοσελίδων, η Forumland ανέθεσε στην εταιρεία μας την κατασκευή της νέας της ιστοσελίδας.

Μετά την πρόσφατη ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας της Forumland, σκοπός της συνεργασίας με την εταιρεία μας ήταν η δημιουργία μίας υψηλών προδιαγραφών ιστοσελίδας, που θα επεκτείνει το branding της εταιρείας στο Internet και θα επικοινωνεί, με την πρώτη ματιά, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που η Forumland προσφέρει στους πελάτες της.


Αναζήτηση ακινήτων - Αποτελέσματα αναζήτησης

Η μεθοδολογία

Ακολουθώντας τη μεθοδολογία Discovery - Strategy - Design - Development της G&G, αναλύσαμε τις ανάγκες του γραφείου, καθορίσαμε την στρατηγική μας και προχωρήσαμε στη αποκλειστική σχεδίαση και στην in-house ανάπτυξη της ξεχωριστής δικτυακής παρουσίας της Forumland που ανταποκρίνεται στου στόχους του γραφείου.


 Αποκλειστικό Design 

Έχοντας αναλύσει το είδος των ακινήτων που χειρίζεται το γραφείο και τους πελάτες στους οποίους απευθύνεται, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό -αποκλειστικό για τη Forumland- design που επικοινωνεί την υψηλή ποιότητα και το πλήθος των υπηρεσιών που το γραφείο προσφέρει.

 

Εφαρμόζοντας και επεκτείνοντας την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, δημιουργήσαμε μία εμπειρία πελάτη που συμπληρώνει αρμονικά και συνεχίζει την εικόνα που αποκτά κάποιος για την εταιρεία από την επίσκεψη στα γραφεία της, τα έντυπα και τις διαφημιστικές αναρτήσεις ανά την πόλη.

 

Η μοναδική χρωματική παλέτα και τα design elements που σχεδιάσαμε ειδικά για τη Forumland ενισχύουν το brand του γραφείου και την τοποθέτηση της εταιρίας ανάμεσα στις κορυφαίες της Θεσσαλονίκης στον χώρο του real estate. Η ενιαία εμπειρία που βιώνει ο πελάτης της Forumland αυξάνει την πίστη στον επαγγελματισμό της εταιρείας και την αφοσίωση των πελατών προς αυτήν, τοποθετώντας την Forumland σε υψηλότερη θέση ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Ακολουθώντας την πάγια πολιτική της εταιρείας μας, όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το www.forumland.gr δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος του γραφείου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Προφίλ ακινήτου - ολοκληρωμένη παρουσίαση



 Τελευταίες τεχνολογίες  
Τόσο το front end όσο και το back end της ιστοσελίδας βασίστηκε στις τελευταίες τεχνολογίες και τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές ανάπτυξης ιστοσελίδων. Έτσι εξασφαλίζεται η σωστή εμφάνιση του περιεχομένου σε όλες τις σύγχρονες συσκευές αλλά και η σωστή προσπέλαση του από τις μηχανές αναζήτησης.


 Responsive Σχεδίαση 
Με τον αριθμό των επισκεπτών της ιστοσελίδας που χρησιμοποιούν mobile συσκευές συνεχώς να αυξάνεται, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην  100% responsive σχεδίαση ώστε τόσο η εμφάνιση της όσο και η ευχρηστία της και η εμπειρία του χρήστη να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο τόσο όταν η πρόσβαση γίνεται από σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές όσο και από κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές.


Responsive σχεδίαση - σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές


 G&G SEO Rules 
Ακολουθώντας του κανόνες G&G SEO Rules που συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη υψηλών θέσεων στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, επιτύχαμε σημαντική, στοχευμένη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της Forumland.

 Ισχυρός μηχανισμός προβολής ακινήτων & κατασκευαστικών έργων 
Χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς αναζήτησης και παρουσίασης ακινήτων της G&G επιτύχαμε την ταχύτατη λειτουργία του website, την σωστή εφαρμογή του design και την επίτευξη υψηλής βαθμολογίας και θέσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google.


Παρουσίαση της εταιρείας


Το Αποτέλεσμα

Από την 7η στην 1η σελίδα της Google. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η ιστοσελίδα της Forumland ανέβηκε από την 7η στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google για αναζητήσεις "μεσιτικό Θεσσαλονίκη", "μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη", "επενδυτικά ακίνητα Θεσσαλονίκη", "ενοικιάσεις κατοικιών Θεσσαλονίκη" κ.ο.κ.

Αύξηση επισκεψιμότητας κατά 400%. Συνολική αύξηση στις επισκέψεις της ιστοσελίδας www.forumland.gr κατά 400% από την στιγμή της επανασχεδίασης και κατά 100% τους τελευταίους 3 μήνες, αποδεικνύοντας την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της ιστοσελίδας που υλοποιήσαμε για το μεσιτικό γραφείο Forumland

Καθιέρωση του brand του γραφείου.  Εφαρμόζοντας και επεκτείνοντας την εταιρική ταυτότητα του γραφείου στο Internet, έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα του γραφείου ακόμα περισσότερο, αφού οι υποψήφιοι πελάτες βλέπουν και αναγνωρίζουν μία ενιαία ταυτότητα από την πρώτη επαφή με την ιστοσελίδα, στην επίσκεψη στα γραφεία της εταιρείας, στις κάρτες και τα έντυπα καθώς και στις ταμπέλες που τοποθετούνται στα ακίνητα που αντιπροσωπεύει η Forumland.

Καθημερινές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Καθημερινά η Forumand λαμβάνει νέες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για τα ακίνητα της μέσα από την ιστοσελίδα του γραφείου. Σε σχέση με τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που λαμβάνει από τα portals αυτές έχουν μεγαλύτερη αξία μια και απευθύνονται αποκλειστικά στο γραφείο μέσα από τη σελίδα του και όχι σε όλα τα μεσιτικά γραφεία μιας περιοχής, μέσα από τα portal. Οι υποψήφιοι αγοραστές που στέλνουν τα συγκεκριμένα μηνύματα ενδιαφέροντος έχουν γνωρίσει και εμπιστευτεί την Forumland μέσα από την ιστοσελίδα της.

Αναθέσεις ακινήτων. Μέσα από την ιστοσελίδα της Forumland το γραφείο λαμβάνει δεκάδες ακίνητα από ιδιοκτήτες που εμπιστεύονται και αναθέτουν στο γραφείο συγκεκριμένα (και όχι μαζικά σε όλα τα γραφεία ενός portal) τα ακίνητα τους. Χάρη στην άρτια εικόνα που παρουσιάζει μέσω της ιστοσελίδας της, οι ιδιοκτήτες υψηλότερης αξίας ακινήτων επιλέγουν την Forumland για την ανάθεση των ακινήτων τους.


Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Forumland μεσιτικό γραφείο

Site: www.forumland.gr

Πελάτης: Forumland

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.forumland.gr

Forumland μεσιτικό γραφείο
Forumland μεσιτικό γραφείο
Forumland μεσιτικό γραφείο
Forumland μεσιτικό γραφείο

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.