Μεσιτικό γραφείο Μπαλκάμος στο Βριλήσσια

Ο πελάτης

Η Ζωή Μπαλκάμου, ιδιοκτήτρια του μεσιτικού γραφείου Μπαλκάμος στα Βριλήσσια, εργάστηκε από μικρή στην αγορά της Αθήνας, μαθαίνοντας την πόλη και τις ανάγκες της, μια πόλη που όπως λέει η ίδια είναι :  "όμορφη, ζωντανή και, με προοπτικές".

Από το 2007 στράφηκε στο κτηματομεσιτικό χώρα και αφού ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες σπουδές ξεκίνησε την αντιπροσώπευση επαγγελματικών στην αρχή και στη συνέχεια και των οικιστικών ακινήτων, παραθεριστικών και γης.

Με αποκλειστικότητα, εμπιστοσύνη και εχεμύθεια η Ζωή διαμορφώνει προτάσεις και παρέχει λύσεις που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών της.


Το έργο

Έχοντας ήδη μακρόχρονη και επιτυχημένη σχέση στην οργάνωση του μεσιτικού της γραφείου με το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, όταν ήρθε η ώρα για την ανανέωση της ιστοσελίδας του γραφείου της η κ. Μπαλκάμου εμπιστεύτηκε την G&G και για αυτό το πολύ σημαντικό έργο.


Αποκλειστική σχεδίαση

Έχοντας σαν κύριο σκοπό την διαχείριση κυρίως αποκλειστικών ακινήτων στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα, σχεδιάσαμε ένα site που επικεντρώνετε στα πλεονεκτήματα που έχει η προσέγγιση αυτή τόσο στους πωλητές των ακινήτων όσο και τους υποψήφιους αγοραστές που επισκέπτονται την ιστοσελίδα balkamou.gr

Με εύκολη πλοήγηση, λειτουργική αναζήτηση και αναλυτική παρουσίαση των ακινήτων του γραφείου, στο website του μεσιτικού γραφείου στα Βριλήσσια Μπαλκάμος, ο επισκέπτης θα βρει όλη την πληροφορία που χρειάζεται για την σωστή επιλογή του επόμενου ακινήτου του.


Σύγχρονες Responsive τεχνολογίες

Βασισμένο στις τελευταίες responsive τεχνολογίες το website balkamou.gr εξασφαλίζει ταχύτατη λειτουργία και σωστή, αυτόματα προσαρμοσμένη εμφάνιση τόσο σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, όσο και σε table, κινητά, web tv και άλλες συνδεδεμένες συσκευές.


Κορυφαίο SEO

Χάρη στις τεχνολογίες προώθησης G&G SEO Rules, η ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Μπακλάμος βρίσκεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης για τα ακίνητα και τις περιοχές που αντιπροσωπεύει.


Δείτε στο balkamou.gr

Στο site του μεσιτικού γραφείου Μπαλκάμος μπορείτε να βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Μεσιτικό γραφείο Μπαλκάμος στο Βριλήσσια

Site: www.balkamou.gr

Πελάτης: Ζωή Μπαλκάμου

Περιοχή: Βριλήσσια, Αττική

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.balkamou.gr

Μεσιτικό γραφείο Μπαλκάμος στο Βριλήσσια
Μεσιτικό γραφείο Μπαλκάμος στο Βριλήσσια
Μεσιτικό γραφείο Μπαλκάμος στο Βριλήσσια
Μεσιτικό γραφείο Μπαλκάμος στο Βριλήσσια

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.